Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη

Φιλοξενία Σκύλων Παλαιό Φάληρο

Άριστη φιλοξενία σκύλων στo Παλαιό Φάληρο

Είστε τυχεροί που μας βρήκατε (το μεγάλο μυστικό μεταξύ φιλόζωων). Όταν λέμε φύλαξη/φιλοξενία σκύλων, υπεύθυνα εννοούμε 100% αυτές τις λέξεις. Είμαστε πολύ περήφανοι που επιτέλους ανεβάσαμε τα στάνταρ της φιλοξενίας/φύλαξης σκύλων στο βαθμό που θα έπρεπε.

Τι να πρωτοπεριγράψουμε για την λέξη φιλοξενία, για αυτά τα υπέροχα άδολα πλάσματα που τους δίνεις τόσο λίγα και εισπράττεις τόσο πολλά. Ναι, "I LOVE DOGS" "ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ" είναι το όνομα του κέντρου μας φύλαξης και φιλοξενίας σκύλων και εννοούμε απόλυτα τον τίτλο του ξενοδοχείου μας. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ!

Μερικές λεπτομέρειες από τον τρόπο ζωής των φιλοξενουμένων σκύλων σας εδώ:

  • Φανταστείτε ένα τεράστιο κτήμα στους πρόποδες της Πάρνηθας.
  • Μέσα στο κτήμα αυτό έχουμε μόνο 60 χώρους φιλοξενίας φύλαξης (όχι κελιά-φυλακές, όχι στοιβαγμένες ανώνυμες ψυχές).
  • Ο κάθε χώρος περιλαμβάνει μια μεγάλη μονωμένη ξύλινη μονοκατοικία με θέρμανση, παράθυρα, στρωματάκια κτλ.
  • Περιβάλλεται από ένα φυσικό ατομικό κήπο πολλών τετραγωνικών (μέχρι και 300) φυσικές σκιές, ατομικές πισίνες, ξαπλώστρες και παιχνίδια παντού.
  • Η φύλαξη/φιλοξενία μας περιλαμβάνει τρεις χώρους για παιχνίδια σκύλων με δύο πισίνες, με τζετ τζακούζι και συνεχή επιτήρηση.

Θα εντυπωσιαστείτε σίγουρα όταν επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας και θα λέτε, είμαστε τυχεροί που βρήκαμε το ξενοδοχείο/πανσιόν σας, για την καλύτερη δυνατή φύλαξη/φιλοξενία των σκύλων μας, που είχαμε φανταστεί.

Φωτογραφίες