Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη
Χρήσιμα άρθρα και πληροφορίες

Γιατί επιλέγω I Love Dogs και όχι dog keepers;

Mε λένε Μελίνα και ασχολούμαι με το χώρο της μόδας. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου χρειάζεται να ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό. Τα ταξίδια μου αρέσουν αλλά αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο όταν φεύγω είναι που αποχωρίζομαι τον σκύλο μου τον Max. Ζούμε μαζί 5 χρόνια, τα ταξίδια όμως άρχισαν μόλις πέρσι. Θυμάμαι ακόμη την πρώτη φορά που χρειάστηκε να λείψω για μια εβδομάδα, προβληματίστηκα πολύ μέχρι να αποφασίσω που να τον αφήσω. Πολλές φορές μένω σε σπίτια στο εξωτερικό κι έτσι σκέφτηκα να κάνω το ίδιο και με τον Max, οι dog keepers άλλωστε είχαν αρχίσει να γίνονται πολύ της μόδας!

Καθώς ήμουν έτοιμη να κλείσω άρχισαν να μου γεννιούνται ανησυχίες… Τι κάνουν οι keepers όταν ο σκύλος γαβγίζει κι ενοχλούνται οι γείτονες; Που μένει και τι κάνει όταν φεύγουν οι keepers για δουλειά ή για να διασκεδάσουν; Αν ο Max μαδάει λόγω ζέστης ή φάει καμιά παντόφλα μήπως καταλήξει κλεισμένος σε κάποιο μπαλκόνι, μπάνιο ή ακόμη χειρότερα, σε κουτί; Αν σε κάποια βόλτα φάει καμιά φόλα; Αν μπλέξει σε σκυλοκαβγά και το σκάσει; Μπήκα στο site να βρω κάποιον υπεύθυνο να με καθησυχάσει και τότε ανακάλυψα ότι οι εταιρίες που οργανώνουν τους keepers αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη. Δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο για να αλλάξω γνώμη.

Είχα ακούσει για το I Love Dogs από φίλους που πάνε χρόνια το σκύλο τους εκεί. Μπήκα στο site και αμέσως κατάλαβα γιατί στηρίζουν με τόσο πάθος την επιλογή τους. Είδα σπιτάκια με παράθυρα κι αυτόνομη θέρμανση, ιδιωτικούς κήπους, πισίνα αλλά κυρίως είδα ένα ασφαλές περιβάλλον για το σκύλο μου. Σε αντίθεση με τους keepers, το Ι Love Dogs είναι μια επιχείρηση κρατικά αδειοδοτημένη που ελέγχεται ιατρικά από τις κατάλληλες δημόσιες υπηρεσίες ώστε να τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Οι άνθρωποι του I Love Dogs είναι ασφαλισμένοι και μέσω εκείνων είναι και τα σκυλιά που φιλοξενούν.

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους με έκανε να αισθανθώ ήσυχη ότι ο Max μου θα έχει τη καλύτερη φροντίδα όσο εγώ θα είμαι μακριά. Ο Max έχει μείνει δύο φορές στο I Love Dogs και η δυσκολία με την οποία άφησε πίσω τους φίλους επιστρέφοντας στο σπίτι μας επιβεβαίωσε την επιλογή μου. Ο Max κι εγώ συστήνουμε το I Love Dogs ανεπιφύλακτα!