Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη
Οι άνθρωποι του I Love Dogs

Γνωρίστε τους ανθρώπους που με μεγάλη χαρά μπορούν να φιλοξενήσουν το σκύλο σας και να του προσφέρουν αγάπη, προσωπική φροντίδα, χάδια και πολλά παιχνίδια.

Κωστής
Ιδρυτής

Σε όλη του την ζωή ο Κωστής είχε μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων. Σπούδασε πιλότος στην σχολή της Οξφόρδης και κατά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ήταν ιδιοκτήτης και διοικητικός διευθυντής μιας διεθνούς εταιρίας ναυλώσεως θαλαμηγών. Εκτός των πολλών ενδιαφερόντων του, το πάθος του ήταν πάντα τα σκυλιά, έτσι, όπως ο ίδιος λέει: «δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα που επέλεξα για το ξενοδοχείο είναι “ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ”.

Κατά την διάρκεια ενασχόλησής του με την εταιρία ενοικιάσεων θαλαμηγών, ο Κωστής είχε στο ιδιωτικό σκάφος του 4 μεγαλόσωμους σκύλους για «ναύτες», πράγμα που συγκέντρωνε πολλά βλέμματα στα λιμάνια που προσέγγιζε.

Ο Κωστής έβαλε σκοπό να πραγματοποιήσει την «ουτοπία», για δημιουργία συνθηκών φιλοξενίας για σκύλους, χωρίς αλυσίδες και στενάχωρα κελιά.

Εξοπλισμένος με τις επαγγελματικές του εμπειρίες ο Κωστής φροντίζει ώστε το “I love dogs” να είναι μία καλά διοικούμενη επιχείρηση, με έμφαση στην ικανοποίηση των φιλοξενουμένων σκύλων.

Ειρήνη
General Manager

Η Ειρήνη, από παιδί είχε μεγάλη αγάπη για τους σκύλους. Μαζί με τον Κωστή υιοθέτησαν 14 σκύλους. Αποφοίτησε από την Γυμναστική Ακαδημία της Μόσχας με ειδικότητα προπονήτριας στίβου. Υπήρξε μέλος της σοβιετικής εθνικής ομάδας, κέρδισε μετάλλια και διακρίσεις στο έπταθλο και υπήρξε Βαλκανιονίκης στο άλμα εις ύψος.

Η αποφασιστικότητα που αποκόμισε από τον επαγγελματικό αθλητισμό φαίνεται καθαρά στο τρόπο που εργάζεται εδώ στο “Ilovedogs”. Μέρος του τρόπου της να δίνει στα ζώα την προσοχή που τους αξίζει, προέρχεται από την εκπαίδευσή της στην Ελλάδα και την Ρωσία σε θέματα κοινωνικοποίησης και θετικού τρόπου εκπαίδευσης.

Η αγάπη που έχει η Ειρήνη για τους σκύλους την οδήγησε στο να εμβαθύνει τις γνώσεις της με σπουδές βοηθού κτηνιάτρου. Τώρα αισθάνεται ότι η φροντίδα που παρέχει στους τετράποδους φίλους μας είναι ακόμη πιο ουσιαστική και ολοκληρωμένη. Να είστε βέβαιοι κατά την παραμονή του κοντά μας ο σκύλος σας θα έχει τη φροντίδα από μια πραγματική πρωταθλήτρια.

Σπύρος
Office Manager

Ο Σπύρος είναι μαζί μας από το 2012 και τόσο εμείς όσο και τα ζώα αισθανόμαστε ευτυχείς που τον έχουμε.

Μεγάλο μέρος της ζωής του το αφιέρωσε σε σπουδές. Διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική, νοσοκόμος, εκπαίδευση και υγεία σκύλων.

Η προσθήκη του Σπύρου στην οικογένεια του "I love dogs" ήταν πολύτιμη, διότι η γνώσεις του στον τρόπο της επιχειρηματικής λειτουργίας, συνταιριάζεται με την εμπειρία του στην διαχείριση της ευζωίας των φιλοξενούμενων μας σκύλων.

Με την παρουσία του Σπύρου μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο σκύλος σας θα απολαύσει την προσοχή που του αξίζει.

Νίκος
Office Manager

Ο Νίκος είναι μέλος της οικογένειάς μας από το 2013.

Έχει την καθημερινή φροντίδα των χώρων, την διατροφή όσο και την επίβλεψη του παιχνιδιού. Έχει εκπαιδευτεί ως φροντιστής αεροπορικών πτήσεων με αποτέλεσμα να αποκτήσει εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών.

Η ικανότητά του να φροντίζει την άνεση στο περιβάλλον του, θα δώσει στον τετράποδο σύντροφό σας μία πρώτης τάξεως παραμονή στις εγκαταστάσεις μας.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Νίκος παίζει ποδόσφαιρο και συχνά φέρνει την αθλητική του ενέργεια στην συμμετοχή του στο παιχνίδι των σκύλων μας.

Ρουζάνα
Team Member

H Ρουζάνα από το 2021 είναι το νέο μέλος της οικογένειας I Love Dogs! Η ευχάριστη προσωπικότητα της, οι αξίες της και το ταπεραμέντο της, αντιπροσωπεύουν 100% το όνομα του ξενοδοχείου μας, που στα ελληνικά σημαίνει ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!

H Rouzanna έχει αποδείξει έμπρακτα πόσο αγαπά τα σκυλιά αφού χρόνια τώρα ασχολείται με υιοθεσίες αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα, ενώ συνεργάζεται και με οργανώσεις και φορείς του εξωτερικού.

Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει προπονήσεις cross fit και surfing. H ενέργεια και ο δυναμισμός της, σε συνδυασμό με την αγάπη που τρέφει για τα σκυλιά, κάνουν τη Rouzanna ιδανική παρέα, όχι μόνο για το παιχνίδι αλλά και για κάθε άλλη δραστηριότητα εδώ.