Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη
Λόγω του Covid-19 το ξενοδοχείο θα λειτουργεί για το κοινό ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

Πρότυπο Ξενοδοχείο Σκύλων

Ένας επίγειος παράδεισος για τα σκυλάκια σας!

Καλώς ήλθατε στο ξενοδοχείο σκύλων I LOVE DOGS

Το ξενοδοχείο σκύλων ΙLoveDog βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, μέσα σε 12 καταπράσινα στρέμματα, στους πρόποδες της Πάρνηθας. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε 3 πισίνες για χαλάρωση και παιχνίδι των σκύλων σας, ιδιωτικά σπίτια με κρεβάτια, παράθυρα και θέρμανση για τη φιλοξενία των τετράποδων φίλων μας.

Γύρω από το κάθε σπιτάκι υπάρχει ιδιωτικός κήπος με κλαίουσες, γκαζόν, ξαπλώστρες παραλίας και ότι άλλη γλυκιά τρέλα μπορείτε να φανταστείτε για να προαυλίζονται οι σκύλοι σας με τις παρέες τους. Η σχέση μας με τα σκυλιά είναι προσωπική, ο χώρος που τα φιλοξενούμε είναι και το σπίτι μας και είμαστε μια μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση, το κρυμμένο ευχάριστο μυστικό μεταξύ ζωόφιλων.

Στα φιλόξενα play ground μαθαίνουμε τα σκυλιά να παίζουν μαζί, γιατί πιστεύουμε στην ελευθερία τους και στο παιχνίδι. Για αυτό δεν είναι σύμπτωση, όταν θα παραλάβετε τον σκύλο σας θα είναι πιο κοινωνικοποιημένος, χαρούμενος, και πιθανώς να μην θέλει να γυρίσει.

Δείτε το ξενοδοχείο σκύλων μας
H διαφορά μας

Κατά την φιλοξενία των σκύλων δεν χρησιμοποιούμε κλουβιά ή αλυσίδες!

Η νοοτροπία μας

Πιστεύουμε στην ελευθερία, στην ασφάλεια, στο παιχνίδι και σε πολύ αγάπη και προσοχή.

Η προσέγγισή μας

Mέσω της κοινωνικοποίησης δημιουργούμε ομάδες συμβατών σκύλων για παιχνίδι και συντροφιά.

Οικογενειακή επιχείρηση

Το κρυμμένο ευχάριστο μυστικό μεταξύ ζωόφιλων.

Από εμάς όλα τα σκυλιά φεύγουν χαρούμενα και κοινωνικοποιημένα

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας στο ξενοδοχείο σκύλων μας, μετά το τέλος του παιχνιδιού, φροντίζουμε να ξεχωρίζουμε τις ιδανικές παρέες ώστε όταν αποσύρονται για το υπόλοιπο της μέρας η νύχτας, ακόμα και τότε να πηγαίνουν στις μονοκατοικίες τους με την προσωπική τους παρέα (τους καλύτερους φίλους τους). Επειδή ο ιδιωτικός τους χώρος και (το σπίτι τους) δεν είναι κλουβί αλλά αυλή, 50 - 200 τετραγωνικών, όπου το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί. Στην πανσιόν σκύλων μας μαθαίνουμε τα σκυλιά να παίζουν μαζί γιατί πιστεύουμε στην ελευθερία τους και στο παιχνίδι. Για αυτό δεν είναι σύμπτωση το ότι όταν θα παραλάβετε τον σκύλο σας θα είναι πιο κοινωνικοποιημένος, χαρούμενος και πιθανώς να μην θέλει να γυρίσει γιατί θα του έχει φύγει το στρες και η ενέργεια και θα κοιμάται μια βδομάδα.