Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη

Πανσιόν σκύλων

Πανσιόν φιλοξενίας σκύλων στην Αθήνα

Στην πανσιόν μας φιλοξενίας σκύλων, δεν ακολουθούμε την πεπατημένη. Όχι κλουβιά, τσιμέντα, αλυσίδες, όχι ανώνυμοι φυλακισμένοι σκύλοι μέχρι να τους πάρετε πίσω, στο τέλος των διακοπών σας.

Εδώ στην πανσιόν μας η φιλοξενία σκύλων δεν είναι φυλακή! Δημιουργήσαμε επενδύοντας με αγάπη, χρόνο, πείρα και χρήματα, ένα περιβάλλον αντάξιο της αγάπης και αφοσίωσης που προσφέρει ανιδιοτελώς ο πιστός μας σκύλος.

Την ημέρα, τρεις ξεχωριστοί χώροι παιχνιδιού και ελευθερίας. Στους χώρους αυτούς, κάτω από συνεχή επίβλεψη ο σκύλος σας περνά ξένοιαστα και ευχάριστα την ημέρα του. Πισίνες 5x10 και 2x3 είναι στην διάθεσή του. Μετά το παιχνίδι ο σκύλος σας (μας) γυρνάει στην έπαυλη του, μονοκατοικία όχι κλουβί.

Τον περιμένει ένα ωραίο ξύλινο σπίτι 2x3, σε τύπο χιονοδρομικού σαλέ. Βεράντες, κρεβάτια, στρωματάκια, παράθυρα, θέρμανση, φροντίζουν για την καλοπέρασή του. Γύρω από το σπίτι υπάρχει ένας μεγάλος κήπος με σκιά για πολλά παιχνίδια. Ο σκύλος σας θα σας ευχαριστεί που τον στείλατε για φύλαξη στην πανσιόν φιλοξενίας του I Love DOGS "Αγαπώ τα Σκυλιά".

Φωτογραφίες