Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη
Λόγω του Covid-19 το ξενοδοχείο θα λειτουργεί για το κοινό ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

Πληροφορίες φιλοξενίας σκύλων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω

01.
Ωράριο Λειτουργίας ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ 09:00-12:00 & 18:00-20:00
ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Εάν αργήσετε στις ώρες παραλαβής - παράδοσης, σας περιμένουμε στις επόμενες ώρες παραλαβής - παράδοσης.
* Δουλεύουμε ευσυνείδητα και με χαρά για να εξυπηρετήσουμε εσάς και τα σκυλάκια σας 360 μέρες το χρόνο, 10 ώρες την ημέρα.

Παρακαλώ σεβαστείτε τα ωράριά μας και μην ζητάτε εξαιρέσεις στην παραλαβή-παράδοση, όπως και τηρήστε το ωράριό μας και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες.

Βίντεο /Φωτογραφίες

Δεν είναι μέσα στο κύκλο των υπηρεσιών μας η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των φιλοξενουμένων σκυλιών μας , ειδικά στην περίοδο της ακμής -Χριστούγεννα , Πάσχα , Ιούλιο , Αύγουστο

02.
Τρόπος Χρέωσης Η χρέωση γίνεται όπως στα ανθρώπινα ξενοδοχεία
  1. Από τη μέρα που θα κάνετε το check-in στο σκύλο σας μέχρι την επόμενη μέρα στις 12:00 το μεσημέρι, χρεώνεστε μια ολόκληρη μέρα.
  2. Εάν δεν μπορέσετε ή δε θέλετε να πάρετε το σκύλο σας πριν από τις 12:00 το μεσημέρι θα χρεώνεστε μία ημέρα παραπάνω και θα μπορείτε να παραλάβετε το σκύλο σας μεταξύ 18:00 και 20:00 το απόγευμα ή την επόμενη μεταξύ 09:00 και 12:00.
  3. Χριστούγεννα και Πάσχα η μίνιμουμ διαμονή (χρέωση) είναι 5 ημέρες. Από 20/7 έως 01/9 η μίνιμουμ διαμονή (χρέωση) είναι 7 ημέρες.
03.
Φ.Π.Α. & Σίτιση Προσοχή! Στην τιμή περιλαμβάνεται η σίτιση αλλά δεν περιλαμβάνεται το Φ.Π.Α.
04.
Το πρέπει να κάνετε πριν Φέρετε τον σκύλο σας
  • Απαραίτητα όλα τα εμβόλια συμπεριλαμβανομένου και του kennel cough pneumodog. (Pneumodog 14 ημέρες πριν «ενέσιμο» ή Nobivac KC 5 ημέρες πριν «εισπνεόμενο»)
  • Δύο μέρες πριν φέρετε το σκύλο σας πρέπει να του δώσετε αντιπαρασιτικά χάπια.
  • Να γίνει εφαρμογή μιας αντιπαρασιτικής αμπούλας (για ψύλλους & τσιμπούρια) Advantix ή κάποιας παρόμοιας.
05.
Διατροφή

Υποχρεωτική θα είναι η σίτιση των φιλοξενούμενων σκύλων μας για τις ημέρες των Χριστουγέννων, του Πάσχα και την περίοδο από 20/7 έως 01/9. Εξαιρούνται οι σκύλοι που τρώνε ιατρικές τροφές. Η σίτιση τον υπόλοιπο χρόνο είναι προαιρετική. Λάβετε υπόψιν σας ότι λόγω της ζέστης και του παιχνιδιού τα σκυλιά μπορούν να χάσουν βάρος.

06.
Μέτρα Ασφαλείας
  1. Αν ο σκύλος σας είναι επιθετικός με άλλους σκύλους και δε θέλετε να πάρετε κανένα λογικό ρίσκο, τότε ζητήστε μας να κρατήσουμε το σκύλο σας μόνο του στο χώρο του. Σε αυτή την περίπτωση και ανάλογα με την εποχή (Χριστούγεννα, Πάσχα, 10 Ιουλ – 10 Σεπτ και εορτές) θα υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 10 ευρώ την ημέρα.
  2. Αν ο σκύλος σας μπορεί να πηδήξει τις περιφράξεις μας (διπλές περιφράξεις από 1,80 έως 4 μέτρα) παρακαλούμε να ελέγξετε το χώρο διαμονής του σκύλου σας και να μας το πείτε.
  3. Αν ο σκύλος σας έχει κάποια δερματική αδυναμία και δεν αντέχουν οι πατούσες του τα χαλίκια που έχουμε σε ορισμένους χώρους (κυρίως χειμερινούς, για να μην λερώνονται) όπως και αν οι πατούσες του είναι αλλεργικές στο φρεσκοκομμένο γκαζόν παρακαλούμε να μας το πείτε.
  4. Να μας ενημερώσετε για την υγεία του σκύλου σας (πρόβλημα καρδιάς, αλλεργία, Καλααζάρ).

Γενικά δώστε μας όλες τις πληροφορίες για τον σκύλο σας, ώστε να τον προσέξουμε καλύτερα.

07.

Δεσποζόμενα ζώα τα οποία εγκαταλείπονται στις εγκαταστάσεις μας πέραν των δύο εβδομάδων, δηλαδή οι ιδιοκτήτες τους απέχουν από την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων απέναντί μας, και μη ερχόμενοι σε επικοινωνία μαζί μας, θα θεωρούνται ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

Στην ανωτέρω περίπτωση θα είμαστε υποχρεωμένοι αμέσως να φροντίζουμε με κάθε νόμιμο τρόπο τη διαχείριση του ζώου, διατηρώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μας έναντι του εγκαταλείποντος για τυχών επιπλέον έξοδα ή αμοιβές.

08.

Εάν ο σκύλος σας έχει περίοδο δεν μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε, ειδικά στην εποχή της ακμής (Χριστούγεννα, Πάσχα, 15 Ιουλ – Σεπτ και όλες τις εορτές).

09.

Τα ηλικιωμένα ή και τα ασθενικά σκυλιά, όπως και τα κουτάβια κάτω των 10 μηνών, θα τα φιλοξενήσουμε (με επιπλέον αγάπη και προσοχή από εμάς) αλλά αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

10.

Δεν δεχόμαστε επιθετικά σκυλιά με τον άνθρωπο, καθότι δεν θα μπορέσουμε να τα φιλοξενήσουμε με τα υψηλά Standard μας.

11.

Παραλαμβάνονται και φιλοξενούνται αποκλειστικά και μόνον σκύλοι που έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, είναι απολύτως υγιείς, δεν πάσχουν από λοιμώδεις, μολυσματικές ή μεταδοτικές νόσους και δεν φέρουν τραύματα ή πληγές. Ο παραδίδων σκύλο οφείλει να γνωστοποιήσει την κατάσταση της υγείας του σκύλου, ευθυνόμενος άλλως κατά την παράγραφο 12 του παρόντος.

12.

Κατά την παραλαβή δεν γίνεται ιατρική εξέταση του σκύλου. Σε περίπτωση που χωρίς να γίνει αντιληπτό, παραδοθεί σκυλί ασθενές, τραυματισμένο ή μη εμβολιασμένο, ο παραδόσας φέρει άμεση και αποκλειστική ευθύνη για κάθε συνέπεια και ζημιά (θάνατος σκύλου, μετάδοση ασθενειών). Η επιχείρηση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη έναντι του παραδώσαντος σκύλου κατά παράβαση των ανωτέρω.

13.

Σε περίπτωση ασθένειας σκύλου κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας, ο ιδιοκτήτης ή ο αντίκλητος του οφείλει να παραλάβει το σκύλο του αμέσως, ευθυνόμενος άλλως ο ίδιος σύμφωνα με την παράγραφο 12 του παρόντος. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη έναντι αυτού σε περίπτωση που δεν παραλάβει ή βραδύνει να παραλάβει τον σκύλο του. Εάν τα παραπάνω για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν θα καταβάλουμε πάλι κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες στο σκύλο σας, από το γιατρό του Kennel ή εξωτερικούς κτηνίατρους που συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση θα παραλάβετε το σκύλο σας από το Kennel μας. Εάν ο σκύλος σας χρειαστεί κλινική θεραπεία και πάλι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τον οδηγήσουμε το ταχύτερο δυνατόν σε κτηνιατρική κλινική όπου και θα παραμείνει εκεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τον παραλάβετε εσείς ή ο αντίκλητος από την κλινική και θα αναλάβετε να πληρώσετε τα ιατρικά του έξοδα, απευθείας στην κλινική.

14.

Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου του σκύλου, που οφείλεται στον ίδιο το σκύλο (αυτοτραυματισμός) ή τον ιδιοκτήτη, είτε σε δολιοφθορά ή ανωτέρα βία.

15.

Σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου του σκύλου, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να προβεί σε άμεση νεκροψία και χωρίς την παρουσία του ιδιοκτήτη, προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία των υπόλοιπων ζώων του χώρου από τυχόν μολυσματικά και λοιμώδη νοσήματα, καθώς και τη δημόσια υγεία.

16.

Ο ιδιοκτήτης εκτός από τη δαπάνη φιλοξενίας, επιβαρύνεται και με την δαπάνη φαρμάκων, ιατρικών εξετάσεων και νησολείων (εφόσον απαιτείται) και με τον ανάλογο ΦΠΑ.

17.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του σκύλου από τον ιδιοκτήτη, οφείλει να τον παραλάβει ο αντίκλητος, καθώς και να εξοφλήσει την οφειλή του ιδιοκτήτη. Δεν θα παραδίδετε σκύλος αν δεν έχει προηγηθεί πλήρης εξόφληση.

18.

Για κάθε διαφορά εκ του παρόντος αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

19.
Η επιλογή σας

A. Θέλω ο σκύλος μου να μένει και να προαυλίζεται μόνος του.

B. Δέχομαι για τον σκύλο μου όποιους πιθανούς κινδύνουs τηs φυσιολογικής κοινωνικής ζωής, όπως και του παιχνιδιού (π.χ.: λερώματα, δαγκώματα, ορθοπεδικά ατυχήματα, γρατζουνιές κλπ)

20.
Τρόπος πληρωμής 50% την ημέρα παραλαβής & 50% πριν την παράδοση.

Στο ξενοδοχείο μας δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτικές Visa και Master card (δεν δεχόμαστε American Express, Diners & Union Pay)