Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη
Χρήσιμα άρθρα και πληροφορίες

Σκύλος και σπίτι. Ποια πράγματα πρέπει να φροντίσεις να εξαφανίσεις

Μπορεί ο σκύλος να έχει αποδειχθεί πως είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά υπάρχουν φορές που μπορεί να γίνει και ο χειρότερος εχθρός σε μερικά σπιτικά αντικείμενα..! Θα πρέπει λοιπόν να φροντίσετε να τα εξαφανίσετε και να τα τοποθετήσετε σε ποιο ασφαλές μέρος. Η πρόληψη για να μην υπάρξουν ζημιές μέσα στο σπίτι θα πρέπει να ξεκινήσει από εσάς, τοποθετώντας αντικείμενα αξίας σε σημεία τα οποία δεν εύκολα προσβάσιμα.

Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά εάν φροντίσετε να μάθετε στον σκύλο σας από μικρή ηλικία να μην πειράζει τα πράγματα του σπιτιού, σίγουρα μεγαλώνοντας υπό την καθημερινή εκπαίδευση σας οι ζημιές θα εξαλειφθούν.

Ας ξεκινήσουμε όμως τώρα από τα πιο σημαντικά αντικείμενα στα οποία οι σκύλοι τους έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη..!

Σκύλος και γλάστρες 1-0: Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως οι σκύλοι λατρεύουν τις γλάστρες, να τις αναποδογυρίζουν κάνοντας την αυλή σας ή το μπαλκόνι σας να μοιάζει λες και έχει περάσει τυφώνας..! Φροντίστε να του αποτρέψετε στην συνέχεια την όποια επαφή με την αυλή σας ή το μπαλκόνι σας έως ότου να του μάθετε πως αυτό δεν είναι καλό.

Κάδος σκουπιδιών και σκύλος.! Άνιση μάχη: Ένας κάδος σκουπιδιών στα μάτια ενός σκύλου είναι όπως το να δίνουμε μια δωροσακούλα στο παιδί μας.! Οι σκύλοι νιώθουν ακριβώς αυτό το συναίσθημα του ενθουσιασμού και έκπληξης, καλό θα ήταν λοιπόν να κρύβουμε τους κάδους σκουπιδιών σε ντουλάπια ή οπουδήποτε που να μην έχουν πρόσβαση.

Τσάντες VS Σκύλος: Τσάντες ώμου, τσάντες πλάτης, τσάντες χειρός οι σκύλοι δεν κάνουν διακρίσεις, καθώς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τους παιχνίδια, η ποικιλία πραγμάτων μέσα σε μια τσάντα τα κάνουν να θέλουν να τα ανακαλύψουν όλα με μεγάλο ενθουσιασμό, με συνέπεια να αδειάζουν την τσάντα και να μασουλούν ότι βρουν μέσα σε αυτή, βέβαια δεν μένουν εκεί υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψουν την τσάντα παίζοντας μαζί της. Ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε ανεκπαίδευτους σκύλους.

Σαπούνι: Ναι σαπούνι..! Ένας εύκολος και συχνός στόχος για τους σκύλους, συνήθως σαπούνια σε μπανιέρες και νιπτήρες που δεν έχουν και μεγάλο ύψος γίνονται στόχοι για τα σκανδαλιάρικα σκυλιά. Μεριμνήστε να τα βάζετε σε ντουλαπάκια του μπάνιου ή να τα βάζετε σε ειδικές θήκες σαπουνιών.

Χρήσιμες σημειώσεις και χαρτιά: Αν η δουλειά σας έχει αρκετή χαρτούρα και την μεταφέρεται και στο σπίτι σας φροντίστε να μην την αφήνετε σε τραπέζια και καναπέδες, σίγουρα εάν το κάνετε θα καταλάβετε το γιατί..! αα επίσης οι σκύλοι λατρεύουν και τα χαρτονομίσματα οπότε ξέρετε τι σημαίνει αυτό.. Keep them away

Τηλεκοντρόλ.! μμμ ποια σειρά να δω.? Το τηλεκοντρόλ για έναν σκύλο φαντάζει σαν κόκαλο όποτε αν θέλετε να ξαναδείτε το αγαπημένο σας τηλεκοντρόλ κρατήστε το μακρυά από το οπτικό πεδίο του σκύλου σας για ευνόητους λόγους.

Βέβαια αυτά ήταν μερικά από τα αντικείμενα που θα πρέπει να προσέχετε να έχετε μακρυά από έναν σκύλο, κάθε σκύλος έχει τα δικά του αγαπημένα αντικείμενα, το μόνο που μένει είναι να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.