Ξενοδοχείο & Πανσιόν σκύλων στη Βαρυμπόμπη
Χρήσιμα άρθρα και πληροφορίες

Το I Love Dogs δεν είναι ένα κανονικό ξενοδοχείο σκυλων, είναι το μοναδικό DOG RESORT φτιαγμένο για απαιτητικούς πελάτες

Το I Love Dogs δεν είναι ένα κανονικό ξενοδοχείο σκυλων... είναι το μοναδικό DOG RESORT φτιαγμένο για απαιτητικούς πελάτες

Για τους περισσότερους που έχουν κατοικίδιο στο σπίτι οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν μια σπαζοκεφαλιά. Τα ερωτήματα "Πού θα το αφήσω; Θα είναι καλά εκεί, όπου θα μείνει; Θα το προσέχουν, όπως εγώ;" βασανίζουν το μυαλό όσων έχουν στην κατοχή τους ένα κατοικίδιο.

Λύση στον «πονοκέφαλο» αυτόν έρχονται να σας δώσουν τα ξενοδοχεία ζώων, τα οποία έπειτα από έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είναι ιδανικά για τα κατοικίδια σας. Οι τιμές στους χώρους φιλοξενίας είναι προσιτές και κυμαίνονται από 10-30 ευρώ ανά ημέρα.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Κωνσταντίνο Κωνστανταράκη ιδιοκτήτη μια εντυπωσιακής και σύγχρονης πανσιόν. Το «Ι love dogs» αντιπροσωπεύσει πλήρως τον ίδιο και την επιχείρηση του και το καταλάβαμε κατά την συνομιλία μας. Το όραμα του για να δημιουργήσει αυτό τον μοναδικό χώρο στην Ευρώπη όπως μας είπε, ήταν η τρομερή αγάπη του για τα σκυλιά. Ένας άνθρωπος που έκανε το χόμπι του επάγγελμα.